Waar kun je voor komen

Praktijk  Bekkers

Integratieve

Coaching , Counseling en Therapie

Waar kun je voor komen ?

ls je dingen moeilijk, vervelend, niet leuk of eng vindt. Als je anders tegen dingen aankijkt dan je ouders of je school. Als anderen je niet aardig vinden, je snel boos, verdrietig, bang of verlegen wordt. Als het niet gaat zoals jij wilt. Als je iets moet verwerken, zoals een scheiding of als iemand overleden is. Echt alles waar je tegen aan loopt. Zit je misschien ergens mee of heb je er last van dat je ouder(s) of leerkracht steeds maar praten tegen je over waar zíj mee zitten?


Soms komen jongeren bij me omdat hun ouder(s) dat een goed idee vinden. Ik vind het belangrijk om te vertellen dat ik alleen met jou ga werken als jij het ook een goed idee vindt.Handig is dat we elkaar dan een keertje zien, zodat je uit kunt vinden of het iets voor je is!

Heb je een wens om iets te leren wat nu even niet zo goed lukt? Bijvoorbeeld vrienden maken, praten met anderen of je concentreren op je schoolwerk?


Ben je soms bang, alleen of verdrietig, ben je vaak boos, heb je ruzie met je ouder(s) of andere mensen?


Waarom leer je als puber alles over Napoleon, het skelet, en het naamwoordelijk gezegde, maar vertelt niemand je iets over gedachten, gevoelens, en dat ingewikkelde superdrukke leven van je? Het is gewoon hartstikke moeilijk om jong te zijn. Ik hoop dat ik het een beetje gemakkelijker voor je kan maken. We gaan het niet uitgebreid hebben over problemen, maar over oplossingen. Ik ga ook niet de leraar uithangen en vertellen wat je allemaal moet. Je moet van mij helemaal niks. Ik geef wat voorzetjes en jij bepaalt of je ze wel of niet inkopt. Ik zou het gewoon goed vinden als we samen iets kunnen bereiken.

Jij bent niet een probleem;

je kunt hooguit een probleem hebben.


Copyright  ©  All Rights Reserved

Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg